főoldal | lift vészjelző berendezések | felvonó távfelügyelet | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | gyakori kérdések  
         
         
   
   
  Ajánlatkérés - MegrendelésElérhetőségek - Kapcsolat  
         
 

A liftek biztonságos működésének leghatékonyabb eszköze a kétirányú hangkacsolatot teremtő vészjelző. Új felvonóknál kötelező, a már üzemelő lifteknél kiemelten javasolt alkalmazása.A bajba jutott utas a liftben elhelyezett segélykérő berendezés gombjának megnyomásával jelzést tud küldeni a távfelügyeletre. A diszpécserek a készülék által küldött adatokatból pontosan képesek beazonosítani a felvonó helyét, az épület elhelyezkedését, ki az üzemeltetője, karbantartója stb. valamint azonnal képesek élőhangos kapcsolatba kerülni a bentrekedt utasokkal. A diszpécsert szóban tájékoztathatják a bennrekedt utasok a vészhelyzet mértékéről, valamint ha szükségessé válik, a diszpécser megnyugtathatja a bajba jutottakat, közölheti velük, hogy a mentő egységek mikor érkeznek a helyszínre.
Riasztáskor egy speciális biztonsági őrökből álló egység érkezik a helyszínre - a szerződés értelmében maximum 15 percen belül. A járőrautók személyzete liftgépkezelői képesítéssel is rendelkezik, így a megrendelő által előre biztosított kulcsokkal és eszközökkel megkezdik a mentést.
A diszpécserek az előre megadott telefonszámokon a lift karbantartóját is értesíthetik, a mielőbbi javítás megkezdése végett, valamint ha szükséges, értesíthetik a mentőket vagy a rendőrséget. A kiérkező járőrszolgálat nemcsak liftmentést végez, hanem ha szükséges (pl.egy támadás vagy rablás esetén) biztonsági feladatokat is elláthat. A beérkezett segélykérést és beszélgetést a diszpécserszolgálat számítógépes rendszere rögzíti valamint a kivonuló egységek jegyzőkönyvben rögzítik az elvégzett intézkedéseket, a későbbi kiértékelés céljára.

Élőhangos kapcsolat a diszpécser és az elakadt lift között
Szakszerű mentést biztosító kivonuló szolgálat maximum 15 percen belül
Karbantartók azonnali értesítéseOrszágosan már 24 településen szavatolja a felvonók utasainak biztonságát MULTI ALARM járőregység:
Balatonfüred, Budakalász, Budaörs, Budapest, Debrecen, Diósd, Dunakeszi, Érd, Göd, Gödöllő, Győr, Kecskemét, Komló, Miskolc, Nagymaros, Pécs, Pomáz, Rétság, Solymár, Szentendre, Szolnok, Tárnok, Törökbálint, Vác.
Amennyiben a felsorolásban nem látja lakhelyét, ügyfélszolgálatunknak jelezze érdeklődését, hogy a folyamatosan bővülő szolgáltatási területekről tájékoztatást adhassunk Önnek! 
 

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Felvonó távfelügyelet


Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény