főoldal | lift vészjelző berendezések | felvonó távfelügyelet | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | gyakori kérdések  
         
         
   
   
  Ajánlatkérés - MegrendelésElérhetőségek - Kapcsolat  
         
 

A liftek biztonságos működésének leghatékonyabb eszköze a kétirányú hangkacsolatot teremtő vészjelző. Új felvonóknál kötelező, a már üzemelő lifteknél kiemelten javasolt alkalmazása.

A felvonóban elhelyezett, szünetmentes tápellátással rendelkező GSM átjelző, kiegészítve egy élőhangos (oda-vissza) kapcsolattal ellátott nyomogombos berendezéssel látja el a vészjelző funkcióját. Rendkívüli eseménykor (műszaki hiba, rosszullét, rablás stb.) a gomb megnyomásával a távfelügyeleti központtal néhány másodperc alatt felvehető a kapcsolat. A diszpécsert szövegesen (élőhangban) tájékoztathatják a bennrekedt utasok a vészhelyzet mértékéről, valamint ha szükségessé válik, a diszpécser megnyugtathatja a bajba jutottakat, közölheti velük, hogy a mentő egységek mikor érkeznek a helyszínre. Szünetmentes kialakításának köszönhetően áramkiamaradáskor is megbízhatóan működik A berendezés automatikus tesztjelzéssel is ellenőrzi a biztonságos működést, hiba esetén jelzést küld a diszpécsereknek.

Korszerű, vandálbiztos kialakítás, esztétikus megjelenés
Egyértelmű, egyszerű használat
Szakhatóság által engedélyezett berendezésVÉSZVILÁGÍTÁS

Áramszünet esetén bekövetkező lift leálláskor, a vészjelzővel elküldött segélykérés egy szünetmentes áramforrásról működő világítást is bekapcsol, amellyel a liftben rekedtek biztonságérzete növelhető.

MŰSZAKI JELTOVÁBBÍTÓ
A segélykérő berendezés alkalmas digitális adattovábbításra is, ezáltal alkalmassá tehető a lift műszaki jelzéseinek küldésére is. A lift üzemeltetése során felmerülő problémákról az ügyelet és az előre megadott értesítendők (karbantartó szolgálat, gondnok) azonnal értesülhetnek.

BEÉPÍTETT KAMERA (hamarosan rendelhető)
A berendezésben elhelyezett, speciális optikával ellátott minikamera veszély esetén képet továbbít a diszpécserközpont számára, ezzel lehetőséget biztosít arra, hogy egy rosszullét esetén magatehetetlenné váló személy, ha már nem képes szóbeli kapcsolatot létesíteni a diszpécserrel, a központból a képek kiértékelése során a megfelelő intézkedést tudják foganatosítani. Szintén növeli a beredezés védelmi képességeit és segíti a rendőri felderítést támadás, rablási kísérlet esetén, az elkövetőről készített felvétellel. 
 

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Lift vészjelző berendezés


Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény